گلابی خشک شده میوه ای ملایم و شیرین با مرکز فیبری است.
آنها سرشار از آنتی اکسیدان های ضروری، ترکیبات گیاهی و فیبر غذایی هستند.
گلابی تمام این مواد مغذی را در میوه ای بدون چربی و بدون کلسترول که حدود 100 کالری دارد، بسته بندی می کند.
به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل و مغذی، مصرف گلابی می تواند به کاهش وزن کمک کند و خطر ابتلا به سرطان، دیابت و بیماری قلبی را در فرد کاهش دهد.
این مقاله تجزیه و تحلیل تغذیه ای گلابی زرد جنگلی و نگاهی عمیق به فواید احتمالی آن را ارائه می دهد.
همچنین نکاتی در مورد گنجاندن گلابی بیشتر در رژیم غذایی ارائه می دهد و برخی از خطرات بالقوه مصرف آن را برای سلامتی فهرست می کند.
بیش از 3000 نوع گلابی در سراسر جهان وجود دارد.
آنها از نظر اندازه، شکل، شیرینی و تردی متفاوت هستند.
برخی از انواع رایج این میوه در ایالات متحده عبارتند از:
آنژو سبز
آنژو قرمز
بارتلت
رد بارتلت
Bosc
کمیک
فورل
کنکورد
Seckel
استارکریمسون
افرادی که می خواهند گلابی ایران را به رژیم غذایی خود اضافه کنند باید از یک بقال محلی در مورد بهترین نوع آن برای ذائقه خود سوال کنند.
یک منبع معتبر گلابی متوسط با وزن حدود 178 گرم (گرم) حاوی:
101 کالری
0.285 گرم چربی
26.9 گرم کربوهیدرات شامل 17.2 گرم شکر و 5.52 گرم فیبر
0.676 گرم پروتئین
گلابی همچنین ویتامین ها و مواد معدنی ضروری از جمله:
ویتامین سی
ویتامین K
پتاسیم
آنها همچنین مقادیر کمتری از موارد زیر را ارائه می دهند:
کلسیم
اهن
منیزیم
ریبوفلاوین
ویتامین B6
فولات
گلابی جنگلی، به ویژه آنهایی که پوست قرمز دارند، حاوی کاروتنوئید، فلاونوئید و آنتوسیانین نیز هستند.
اینها ترکیبات گیاهی هستند که چندین فواید سلامتی دارند و به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.