میوه خشک فضایی به دلیل داشتن قند زیاد برای دسر بسیار مناسب هستند. میوه های خشک با کاهش 80 تا 95 درصد آب میوه تازه به 10 تا 20 درصد به دست می آیند.
پس از این فرآیند “خشک کردن” میوه های خشک که در آن تمام مواد معدنی به جز ویتامین C حفظ می شود، در درجه اول از بدن در برابر رادیکال های آزاد با پتانسیل آنتی اکسیدانی بالایی که دارند محافظت می کنند.
آیا مصرف زیاد ضرر دارد؟ آیا می توانیم میوه های خشک را به مقدار دلخواه خود به صورت تصادفی مصرف کنیم، آیا مصرف زیاد آن ضرری دارد؟
میوه های خشک مانند میوه های معمولی فرشته های بی گناه و بدون کالری نیستند. مصرف بی رویه به شما این امکان را می دهد که مقدار انرژی و کالری مصرفی روزانه خود را دوباره به دست آورید.
میوه های خشک به طور کلی حاوی فیبر بیشتری نسبت به میوه های تازه هستند و حمل و نقل و نگهداری آسان تر است. هنگامی که میوه خشک می شود، آب میوه از بین می رود و قسمت گوشتی متراکم آن باقی می ماند، بنابراین طعم و کالری آنها در هر وعده افزایش می یابد و در صورت مصرف متعادل آن را به یک میان وعده سالم تبدیل می کند.
هنگام خرید میوه های خشک، باید آنها را بدون شکر اضافه کنید. آیا منطقه زمانی وجود دارد که در آن به ویژه میوه های خشک مصرف کنیم؟
آیا منطقه زمانی وجود دارد که در آن به ویژه میوه های خشک مصرف کنیم؟ یعنی صبح آلو و عصر سیب خشک بخوریم. می توانید میوه ها را هر زمان که خواستید مصرف کنید.
البته نباید فراموش کرد که میوه ها خوراکی های میان وعده هستند، مصرف میوه خشک یا فقط میوه در وعده های غذایی اصلی تصور اشتباهی است.
هنگامی که میوه به تنهایی خورده می شود، فرآیند هضم بسیار سریع عمل می کند. خوردن میوه بعد از غذای اصلی، هنگامی که در هنگام هضم با سایر غذاها ترکیب شود، باعث تخمیر در معده می شود که باعث اختلالات گوارشی مانند سوء هاضمه و سوزش سر دل می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.