فقط مطمئن شوید که دقیقاً همانطور که توسط سازنده مشخص شده است استفاده می کنید زیرا قوری های سرامیکی و شیشه ای ممکن است برای شعله های باز مناسب نباشند.
همچنین می توانید دو قوری چینی معمولی بخرید. از یک قابلمه فلزی برای دم کردن انواع چای استفاده کنید و آنها را در قابلمه شیشه ای یا سرامیکی برای مهمانان سرو کنید!
اکنون که می دانید چگونه از هر نوع قوری به درستی استفاده کنید و چگونه می توانید از استفاده از آنها در اجاق گازهای مختلف بیشترین بهره را ببرید.
آیا می توان با یک قوری شیشه ای چند ساعت چای را روی حرارت کم دم کرد؟ اکثر قوری های شیشه ای در برابر حرارت مقاوم هستند اما هر کدام محدودیتی برای مدت زمان استفاده در دماهای خاص دارند.
به عنوان مثال، اکثر قوری های شیشه ای برای حرارت متوسط و کم تا 20 دقیقه مناسب هستند. اگر قصد دارید از قوری برای مدت طولانی تری استفاده کنید، می توانید حرارت را کم کنید تا چای دم بکشد اما لطفاً هنگام استفاده از قوری شیشه ای داغ مراقب باشید.
همیشه آن را به آرامی روی هر سطحی بدون اعمال نیرو یا فشار اضافی قرار دهید. همچنین هرگز قوری را مستقیماً زیر آب یا در سینک خنک نکنید تا زمانی که خنک شود.
کدام قوری برای تهیه قهوه بهتر است؟ برای تهیه قهوه می توانید از هر قوری استفاده کنید. توصیه می کنیم با یک قوری فلزی روی اجاق گاز بروید زیرا باعث می شود مایع به طور مساوی و موثر گرم شود.
آب را بجوشانید و تفاله های قهوه را اضافه کنید تا دم بکشد. قبل از سرو، اجازه دهید مایع به مدت 4-5 دقیقه یا تا زمانی که تفاله قهوه به ته قوری فرو برود خنک شود.
کدام قوری برای گرم نگه داشتن چای بهتر است؟ قابلمه های فولادی ضد زنگ حتی پس از خارج شدن از اجاق گاز در حفظ گرما عالی هستند. این گلدان ها رسانای حرارتی عالی هستند و معمولاً هر مایعی را تا 45 دقیقه در داخل گرم نگه می دارند تا زمانی که دیگ در بسته بماند.
گلدان های سرامیکی در حفظ گرما نیز عالی هستند و حتی می توان آنها را به راحتی دوباره گرم کرد. برای گرم کردن چای، به سادگی قابلمه سرامیکی را برای چند دقیقه در مایکروویو قرار دهید و یک قابلمه تازه و داغ خواهید داشت!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.