علاوه بر این، ترکیبات زیست فعال موجود در قرص زنجبیل باریج مانند جینجرول و شوگائول، تمایل بالایی به پروتئین SARS-CoV-2 نشان دادند، بنابراین میتوانند به طور بالقوه با پروتئین سنبله و تعامل آنزیم مبدل آنژیوتانسین 2 (ACE-2) میزبان تداخل کنند.
فعل و انفعالات بین ترکیبات مشتق شده از زنجبیل و پروتئاز شبه پاپائین و سایر پروتئین های ویروسی ضروری برای بقای آن نیز از طریق مدل های نظری محاسباتی نشان داده شد.
در مجموع، قرص زنجبیل این پتانسیل را به عنوان یک عامل درمانی جایگزین برای درمان COVID-19 نشان می دهد. بنابراین، ما یک کارآزمایی بالینی را برای بررسی تأثیر قرص زنجبیل بر تظاهرات بالینی افراد مبتلا به COVID-19 انجام دادیم.
کاربردهای بالینی قرص زنجبیل با انتظار مزایای بالینی مورد توجه قابل توجهی قرار گرفته است. هدف این بررسی سیستماتیک ارائه یک بحث جامع از نظر اثرات بالینی زنجبیل در تمام مناطق گزارش شده است.
به دنبال موارد گزارش ترجیحی برای مرورهای سیستماتیک و دستورالعمل متاآنالیز (PRISMA)، کارآزماییهای تصادفیسازی و کنترلشده بر روی اثرات قرص زنجبیل مورد بررسی قرار گرفت.
بر این اساس، 109 مقاله واجد شرایط از نظر طراحی مطالعه، ویژگی های جمعیت، سیستم های ارزیابی، اثرات نامطلوب و پیامدهای اصلی به طور کامل استخراج شد.
کیفیت گزارشدهی مطالعات وارد شده بر اساس ابزار Cochrane Collaboration برای ارزیابی خطر سوگیری در کارآزماییهای تصادفیسازی شده ارزیابی شد و با مطالعاتی که همان افراد را بررسی میکردند، ادغام شد.
مطالعات شامل بهبود حالت تهوع و استفراغ در بارداری، التهاب، سندرم های متابولیک، عملکرد گوارشی و نشانگرهای سرطان کولورکتال به طور مداوم مورد حمایت قرار گرفتند در حالی که سایر عملکردهای مورد انتظار نسبتاً بحث برانگیز بودند.
با این وجود، تنها 43 کارآزمایی بالینی (39.4٪) معیار داشتن “کیفیت بالای شواهد” را برآورده کردند. علاوه بر نتایج ارزیابی کیفیت، جمعیتهای کوچک و سیستمهای ارزیابی غیراستاندارد کاستیهای مشاهدهشده در کارآزماییهای بالینی زنجبیل بودند.
مطالعات بیشتر با طرح های کافی برای تایید عملکردهای بالینی گزارش شده زنجبیل ضروری است. با این وجود، تنها 43 کارآزمایی بالینی (39.4٪) معیار داشتن “کیفیت بالای شواهد” را برآورده کردند.
علاوه بر نتایج ارزیابی کیفیت، جمعیتهای کوچک و سیستمهای ارزیابی غیراستاندارد کاستیهای مشاهدهشده در کارآزماییهای بالینی زنجبیل بودند.
مطالعات بیشتر با طرح های کافی برای تایید عملکردهای بالینی گزارش شده زنجبیل ضروری است. با این وجود، تنها 43 کارآزمایی بالینی (39.4٪) معیار داشتن “کیفیت بالای شواهد” را برآورده کردند.
علاوه بر نتایج ارزیابی کیفیت، جمعیتهای کوچک و سیستمهای ارزیابی غیراستاندارد کاستیهای مشاهدهشده در کارآزماییهای بالینی زنجبیل بودند. مطالعات بیشتر با طرح های کافی برای تایید عملکردهای بالینی گزارش شده زنجبیل ضروری است.
زنجبیل ( Zingiber officinale Roscoe)، یک گیاه علفی شناخته شده، قرن ها به طور گسترده به عنوان یک طعم دهنده و داروی گیاهی استفاده می شود.
علاوه بر این، مصرف ریزوم زنجبیل یک درمان سنتی معمولی برای تسکین مشکلات رایج سلامتی از جمله درد، تهوع و استفراغ است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.