بیایید نگاهی بیندازیم به ادویه فلافل بندری که به خوبی با گوشت قرمز ست میشوند، اول از همه برای مرغ و ماهی پیاز پودر سیر این ادویه که از پودر کردن پیاز خشک و سیر به دست می آید، به ویژه با گوشت مرغ همخوانی زیادی دارد.
کاری : ترکیب کاری، که یک ترکیب ادویه است، با گوشت مرغ کاملاً فوق العاده است. آویشن که ادویهای است که هم برای مرغ و هم ماهی مناسب است، بوی آن را در دستور پختهایی که در فر تهیه میشود، آشکارتر میکند.
رزماری : رزماری که میتوانید به صورت تازه یا خشک در گوشت مرغ و ماهی استفاده کنید، طعم معطری میدهد.
برگ بو : وقتی صحبت از گوشت ماهی می شود، غیرممکن است که به برگ بو فکر نکنید . بوی ماهی را از بین می برد که گاهی اوقات می تواند آزاردهنده باشد.
زنجبیل تازه : اگرچه اولین چیزی نیست که به ذهن می رسد، اما هم برای مرغ و هم برای ماهی بسیار مفید است.
زردچوبه: زردچوبه ، که در کاری نیز هست، با گوشت مرغ به خوبی جفت می شود.
مرزنجوش: این ادویه که در سال های اخیر در آشپزخانه ما محبوبیت بیشتری پیدا کرده است، با گوشت مرغ ست می شود.
فلفل صورتی: هنگامی که ماهی را با این ادویه امتحان کنید، ضروری است.
جدای از این ها گشنیز، جعفری، فلفل دلمه ای و فلفل سیاه از جمله ادویه هایی هستند که هم با مرغ و هم با ماهی مناسب هستند.
گوشت قرمز بسیار نرمتر و لذیذتر می شود، مخصوصاً اگر در مرحله مریناسیون با ادویه ها چاشنی شود. بیا، رئیس، بیایید نگاهی به ادویه هایی بیندازیم که با گوشت قرمز بهترین ترکیب را دارند:
آویشن تازه یا خشک : آویشن تقریباً در همه غذاها و همچنین گوشت قرمز تازه و خشک استفاده می شود. مخصوصاً استفاده از نمک تازه در ترشی کردن تفاوت زیادی ایجاد می کند.
رزماری تازه: این ادویه که می توانید از آن در مرحله ترشی کردن گوشت قرمز نیز استفاده کنید، با طعم گوشت بسیار ترکیب می شود.
میخک: میخک هایی که در گوشت قرمز استفاده می کنید کافی است تا مهمانان شما گوشت را به خاطر بسپارند.
دارچین : ادویه ای است که تصور می شود فقط در دسرها استفاده می شود، اما با گوشت قرمز بسیار خوب است. مهم ترین نکته در استفاده از این ادویه این است که مقدار آن را به خوبی تنظیم کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.